Rituals Namaste aanbieding

De naam van Rituals Namaste komt af van van van het murda en is een groet. Oorspronkelijk komt het woord Namaste uit het Sanskriet en betekent het ‘ik buig voor jou’. In India en andere Aziatische landen wordt dit hindoeïstische gebaar gebruikt om te groeten en om respect te tonen naar de ander.
Rituals namaste aanbieding _ Rituals Sale

Gegroet hier vind je alles over Rituals Namaste

De naam van Rituals Namaste komt af van de mudra en is een groet. Oorspronkelijk komt het woord Namaste uit het Sanskriet en betekent het ‘ik buig voor jou’. In India en andere Aziatische landen wordt dit hindoeïstische gebaar gebruikt om te groeten en om respect te tonen naar de ander. Bij het groeten worden de handen tegen elkaar geduwd, hierbij raken de handpalmen elkaar en wijzen de vingers naar boven, richting het hoofd. Dit handgebaar gaat vaak in combinatie met een lichte buiging. Tijdens het maken van dit gebaar wordt het woord namaste gezegd, het gebaar kan ook worden uitgevoerd zonder dit woord te zeggen. De betekenis blijft in beide gevallen hetzelfde.

Een betekenisvolle ceremonie maken van je dagelijkse skincare routine

De Rituals Namaste lijn is een nieuwe skincare lijn. De natuur staat centraal bij deze lijn, ook wordt de natuurlijke schoonheid die ieder mens al bezit gerespecteerd. Je dagelijkse routine om je huid te verzorgen wordt met de Rituals Namaste lijn getransformeerd tot een heerlijke en betekenisvolle ceremonie.

Het reinigen van de huid met de Rituals Namaste lijn

Een skincare routine begint vaak met het reinigen van de huid. Dit is een belangrijke stap, want dit is de basis van je skincare routine. Wanneer je huid niet goed is gereinigd zal de rest van de routine ook niet veel goeds doen. de Purify reiniging van de Rituals Namaste lijn is geschikt voor elk huidtype. De huid wordt goed gereinigd door de Purify reiniger, ook wordt de huid beschermt tegen mogelijke vervuilende stoffen. Na het reinigen met de Purify reiniger zal de huid een egale en frisse tint hebben.

Met welke producten van de Rituals Namaste aanbieding wordt je huid gereinigd?

Het reinigen van de huid gaat in verschillende stappen. Als eerste is het belangrijk dat je de droge huid goed masseert. Daarna kan je een doekje nat maken met water. Hiermee reinig je jouw gezicht en je hals. Dit kan je doen met de Cleansing balm van de Rituals Namaste lijn. Daarna kan je twee keer per dag je ogen en lippen schoonmaken met micellair water van de Rituals Namaste lijn. Dit kan je het beste doen met een wattenschijfje. Herhaal deze stap totdat het wattenschijfje helemaal schoon is. Dat laat zien dat de vervuilende stoffen van je huid zijn verwijderd.

Je huid verder reinigen met de producten van de Rituals Namaste aanbieding

Na het gebruik van het micellair water pak je opnieuw een wattenschijfje. Op dit wattenschijfje breng je de Clarifying Facial Toner van de Rituals Namaste lijn aan. Hiermee maak je jouw gezicht en hals schoon om de overgebleven onzuiverheden weg te halen. De laatste stap van de reiniging is het aanbrengen van het Glow masker uit de Rituals Namaste lijn. Dit masker breng je masserend aan op de droge en gereinigde huid. Het masker kan je ongeveer 10 tot 20 minuten laten zitten. Tijdens het verwijderen van het masker, met water, kan je de huid nog extra masseren.

Welke ingrediënten worden gebruikt in de Namaste lijn?

De Rituals Namaste bestaat uit verschillende producten. Deze producten bestaan onder andere uit heilige lotus. Deze heilige lotus staat symbool voor zuiverheid, schoonheid, wijsheid. De witte lotus biedt een verzachtende en verzorgende werking. De heilige lotus wordt ook wel de Indische lotus genoemd en is een waterplant. Deze plant komt oorspronkelijk uit Indonesië en India. Tegenwoordig is deze waterplant ook in verschillende andere delen van de wereld te vinden.

Een van de andere ingrediënten die verwerkt is in de Rituals Namaste lijn is de saffraan bloem. Deze bloem staat bekend om de antioxidante eigenschappen en de anti rimpel werking. De saffraan bloem wordt ook wel het rode goud uit het Oosten genoemd vanwege de werking van de bloem. 

Hydrateer je huid met de producten van de Rituals Namaste aanbieding

Met de producten van de Rituals Namaste kan je ervoor zorgen dat je huid van binnenuit wordt gehydrateerd. Door hydrate wordt de vochtbalans op een natuurlijke wijze in stand gehouden. Hierdoor wordt je elke ochtend weer wakker met een prachtige gehydrateerde huid. De producten uit de Rituals Namaste lijn bevatten een actief complex met hyaluronzuur en de Indiase roos. Hierdoor wordt de vochtbalans herstelt, vooral van de droge huid. De huid zal na het gebruik van de producten gehydrateerd en soepel zijn. Ook wordt de huid beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf.

Huidveroudering tegengaan met de Rituals Namaste lijn

Verder heeft de Rituals Namaste aanbieding verschillende producten die zichtbare tekenen van huidveroudering tegen gaan. De producten uit de Rituals Namaste lijn bevatten gotu kola en maken de huid steviger en gladder. Het gaat hierbij onder andere over het Active Firming Serum wat je het beste kan aanbrengen op een gereinigde en droge huid. Bij het aanbrengen wordt het serum eerst verwarmd tussen de twee vingertoppen. Daarna wordt het serum licht aangebracht op het gezicht en de hals. Vergelijkbaar met de dagcrème en nachtcrème.

Bij de Rituals sale zijn er ook producten te vinden die heerlijke geuren in je huis brengen. Zo zijn er onder andere geurstokjes die langdurig de heerlijke Rituals geuren afgeven aan je woning. Ook zijn er andere producten die een heerlijke geur aan je woning kunnen bieden zoals geurkaarsen. Verder zijn er ook producten die ervoor kunnen zorgen dat je auto heerlijk ruikt. Dit kan bijvoorbeeld met de Rituals parfum, deze wordt aangeboden in verschillende soorten geuren.

De Rituals Namaste lijn kopen in de aanbieding

De producten van de Rituals Namaste kunnen op deze site worden gekocht in de aanbieding. Hierdoor bespaar je geld en kan je toch optimaal genieten van de heerlijke producten van de Rituals Namaste lijn. De Ritual sales zorgen ervoor dat je iedere dag een heerlijk momentje voor jezelf kan ervaren en vol met energie de dag weer aan kan.

Meestgestelde vragen:

Welke producten zijn er in de Rituals sale?

Om de zoveel tijd zijn er verschillende soorten producten van de Rituals in de aanbieding. Wanneer er nieuwe collectie van Rituals uitkomt kan het zijn dat er weer andere producten in de aanbieding verschijnen. Let hier bij ook goed op Rituals pakket aanbiedingen! De acties kunnen ook nog variëren via sites.