Rituals Mehr aanbieding

De nieuwe Rituals Mehr beschikt over een home en body collectie. De Rituals Mehr collectie is geïnspireerd door mehr. Mehr staat in het oud Perzisch voor de zon. Dit is een beetje vergelijkbaar met Mitra, dit betekent geluk.
Rituals mehr aanbieding _ Rituals Sale

Volledige collectie Rituals Mehr producten

De nieuwe Rituals Mehr beschikt over een home en body collectie. De Rituals Mehr collectie is geïnspireerd door mehr. Mehr staat in het oud Perzisch voor de zon. Dit is een beetje vergelijkbaar met Mitra, dit betekent geluk. De zon is terug te zien in de verpakking van de Rituals Mehr collectie, zo hebben de producten de kleur van de zon. De zon is een ster die het dichtst bij de aarde staat en geeft veel licht en warmte af. Het doel van deze Rituals Mehr collectie is om jouw humeur een zonnige boost te geven. Ook wordt er gezorgd voor nieuwe positieve energie.

Welke producten vallen er onder de Rituals Mehr aanbieding?

De Rituals Mehr collectie bevat verschillende soorten producten die ervoor zorgen dat er nieuwe energie ontstaat. Bij het gebruiken van de producten ontstaat er even een momentje voor jezelf waarbij je helemaal tot rust kan komen. Om meer energie te krijgen voor je lichaam, geest en ziel kan je de volgende stappen volgen. Allereerst wordt er begonnen met de Rituals Mehr body scrub. Deze body scrub gemaakt van suiker en van zoete sinaasappel. De scrub zorgt ervoor dat alle dode huidcellen van de huid worden verwijderd. De scrub kan het beste worden aangebracht op een redelijk vochtige huid. Voor het beste resultaat wordt de scrub zachtjes over de huid heen gemasseerd. Daarna kan de scrub direct worden afgespoeld met water.

In verschillende stappen zorgen voor meer energie

Na het scrubben kan je de Rituals Mehr Foaming Shower Gel gebruiken. Van deze Shower Gel heb je maar een kleine hoeveelheid nodig. Wanneer de douchegel in contact komt met water zal deze gel veranderen in een heerlijk zacht schuim. Deze Shower Gel zorgt ervoor dat je huid helemaal wordt gereinigd en de heerlijke geur van zoete sinaasappel en cederhout tot zich neemt.

Het verzorgen van je huid na het douchen

Wanneer je klaar bent met het douchen kan je er voor kiezen om je huid te verzorgen met de heerlijke producten van de Rituals Mehr aanbieding. Hiervoor zou je de Rituals Mehr Body Mousse-to-oil kunnen gebruiken. Deze Rituals Mehr body mousse verandert in een heerlijke, zachte en voedende olielaag voor op je huid. Deze body mousse is een soort body crème en zorgt ervoor dat je huid goed wordt gehydrateerd en bevat rijke oliën die erg goed zijn voor de gezondheid van je huid. Je huid is na het gebruik van deze body mousse helemaal zacht en ruikt heerlijk naar zoete sinaasappel en cederhout.

Meer producten van de Rituals Mehr aanbieding

Om extra te genieten van de heerlijke geur van de Rituals Mehr collectie is er ook nog de Hair en Body mist. Deze body mist kan je gebruiken over je hele lichaam en haar en zorgt ervoor dat je na het gebruik van de mist heerlijk ruikt. Deze body mist kan ook worden gebruikt voor in huis. Hierdoor kan je jouw woonkamer, keuken of slaapkamer heerlijk laten ruiken en genieten van de positieve energie boost. Doordat de body mist is gemaakt op waterbasis zullen er geen vlekken ontstaan op kleding of ander textiel wat te vinden is in huis.

De ingrediënten die verwerkt zijn in de producten van de Rituals Mehr aanbieding

De zoete geur van sinaasappel en van cederhout zorgen ervoor dat je een geluksgevoel zult ervaren. Ook ontstaat er een balans tussen je lichaam en geest waardoor je de dag nog beter door komt. Er is bewust gekozen voor deze twee hoofd ingrediënten. De zoete sinaasappel zorgt er namelijk voor dat je energie en goede humeur wordt gestimuleerd. De geur van zoete sinaasappel is kruidig maar wel fris en zoet.

De houtachtige geur die van het cederhout af komt geeft je meer positieve energie. De geur die van cederhout af komt is erg uniek. De geur is niet heel erg sterk maar wordt als zeer aangenaam ervaren. Vanuit het cederhout wordt de olie verkregen door een stoomdestillatie proces. Cederhout bevat ook nog eens ontzettend veel verschillende vitamines, maar ook kalium, ijzer, magnesium en nog veel meer.

Auto parfum van de Rituals Mehr collectie

Naast de producten voor je lichaam van de Rituals Mehr lijn, bevat de Rituals Mehr lijn ook verschillende andere producten. Zo bestaat de Life is a Journey Refill Mehr Car Perfume. Dit is een parfum voor in je auto. Het voordeel van deze auto parfum is dat deze hervulbaar is, wanneer de geur verdwijnt kan er nieuwe parfum worden toegevoegd. Wil je een keer een andere geur proberen? Dan kan dat natuurlijk ook. Er zijn verschillende Rituals collecties verkrijgbaar waardoor je kan blijven afwisselen tussen verschillende soorten geuren.

Producten om je woning te laten ruiken naar de Rituals Mehr lijn

Er zijn ook producten van de Rituals Mehr lijn die gebruikt kunnen worden voor in huis. Zo is er de Parfum d’Interieur, dit is een spray die je kunt sprayen in je huis. Hierdoor zal je woning heerlijk gaan ruiken naar de Rituals Mehr geur. Er zijn ook geurstokjes verkrijgbaar uit de Rituals Mehr lijn. Deze geurstokjes zijn ook hervulbaar, dit is ook nog eens goed voor het milieu. De verpakking van de Fragrance Sticks ziet er luxe uit waardoor dit ook nog eens heel mooi staat in je interieur.

Genieten van de Rituals producten in de aanbieding

Wil je graag Rituals producten in de aanbieding kopen? Dan ben je hier aan het goede adres. Verschillende producten zijn om de zoveel tijd te koop in de Rituals sale. Hierbij heb je nog steeds de kwaliteit die je gewend bent van Rituals maar dan voor een lagere prijs. Met de producten kan je even een moment voor jezelf creëren waarbij je helemaal kan ontspannen. Na het gebruik met de producten ben je weer vol van positieve energie en sta je weer helemaal in balans. Mocht je een keer wat anders willen proberen dan kan de Rituals Sakura of de Rituals Samurai misschien ook iets voor jou zijn.