Rituals Geurstokjes Aanbieding

Rituals staat bekend om haar lekkere geuren van verschillende collecties. Misschien ken je het merk vooral vanwege de heerlijke douche foams of bodylotions. Echter kun je er niet alleen terecht voor lichaamsverzorging. Met Rituals geurstokjes uit de aanbieding geniet je ook in huis van je favoriete geuren. En dat voor een mooi prijsje.
Rituals geurstokjes aanbieding | Rituals Sale.jpg

De lekkerste geuren met de Rituals geurstokjes

Je kunt de geurstokjes op verschillende plekken gebruiken. Zet ze bijvoorbeeld centraal in de woonkamer. Ook voor in de badkamer, slaapkamer of op het toilet zijn de geurstokjes erg geschikt. Zo wordt je bij binnenkomst keer op keer weer verrast door de lekkerste geuren.

Over deze geurstokjes met korting

De ‘standaard’ Rituals geurstokjes, ook wel de classic geurstokjes genoemd, zijn verkrijgbaar in een verpakking van 250 milliliter. De producten van Rituals worden verdeeld in verschillende collecties, met elk hun eigen typerende geur. Ook de geurstokjes zijn opgedeeld in deze collecties. Je kunt dan ook onder andere kiezen uit The Ritual of Mehr, The Ritual of Jing, The Ritual of Sakura, The Ritual of Hammam, The Ritual of Ayurveda en The Ritual of Karma. De standaard prijs voor de geurstokjes van Rituals is 27,50 euro. Met een Rituals geurstokjes aanbieding kies je voor hetzelfde product, maar voor een kleinere prijs.

Tips voor gebruik van de geurstokjes

Bij aankoop ontvang je het product in een koker. Hierin bevindt zich een mooie glazen fles met daarin de geurende vloeistof. De stokjes bevinden zich apart in de verpakking. Bij het eerste gebruik steek je een paar geurstokjes in het flesje. Je hebt namelijk niet per se direct alle stokjes nodig. Begin daarom met een aantal geurstokjes. Mocht je de geur te zwak vinden, dan kun je er altijd meer in plaatsen. Na het plaatsen van de eerste geurstokjes kun je gelijk genieten van je favoriete geur. Voor de beste geurbeleving draai je de stokjes iedere 4 tot 5 dagen even om.

Aantal geurstokjes per oppervlak

Het aantal geurstokjes hangt natuurlijk af van je persoonlijke voorkeur. Wil je dat de geur sterk aanwezig is, dan zul je wat meer geurstokjes moeten gebruiken dan wanneer je de geur licht wilt ruiken. Verder hangt het aantal stokjes ook af van de grootte van het oppervlak. Als richtlijn kun je de volgende regels gebruiken. Als de ruimte kleiner dan 5 m2 is, dan kun je beginnen met 3 geurstokjes en waar nodig uitbreiden. Bij een oppervlak van 5 tot 10 m2 kun je met ongeveer 5 stokjes beginnen. Als de ruimte groter is, zo’n 10 tot 20 m2, dan zul je vaak alle stokjes gebruiken. Voor grotere ruimtes kun je overwegen om twee sets geurstokjes van dezelfde geur in de ruimte te plaatsen.

Eindeloos genieten van Rituals geurstokjes

Het hangt een beetje van de situatie af hoe lang de geurstokjes van Rituals meegaan. Over het algemeen is te zeggen dat de geurstokjes ongeveer 3 maanden meegaan. Verliezen de geurstokjes hun geur? Wees dan niet getreurd. Je hoeft niet direct een nieuwe klassieke geurstokjes set aan te schaffen. Je kunt namelijk ook een navulling van dezelfde geur bestellen. De navulverpakkingen zijn verkrijgbaar in flesjes van 250 milliliter of 1000 milliliter. Je krijgt hier ook een nieuwe set geurstokjes bij. Met de navulverpakkingen vul je de glazen fles zo weer aan. De refills zijn goed voor de portemonnee én het milieu. De navulverpakkingen zijn namelijk gemaakt van recyclebaar glas. Daarnaast bespaar je op materialen bij aankoop van een refill in plaats van een nieuwe set. Een andere tip zijn de Rituals interieurparfum aanbiedingen.

Mini geurstokjes voor in kleinere ruimtes

Ook in kleinere ruimtes, bijvoorbeeld in het toilet kun je van de heerlijke geurstokjes genieten. De Rituals geurstokjes zijn namelijk ook verkrijgbaar in een kleine verpakking, de zogenaamde mini geurstokjes. Deze geurstokjes zien er net zo uit als hun grotere variant, maar dan in een kleinere verpakking, namelijk 70 of 100 milliliter. Ook bij de aanschaf van deze set ontvang je dus een fles gevuld met de geurende vloeistof en losse geurstokjes. De mini geurstokjes zijn speciaal voor kleine ruimtes ontwikkeld. Bij het gebruik van de grotere verpakking kan de geur in kleine ruimtes namelijk te sterk zijn. In tegenstelling tot de klassieke geurstokjes draai je de mini variant niet om. Anders zou de geur namelijk sneller vervagen. Je kunt dezelfde navullingen gebruiken om ook de mini geurstokjes bij te vullen.

Heerlijke geuren in een mooie verpakking

De klassieke geurstokjes worden geleverd in een mooie fles. Voor sommige gelegenheden is het echter begrijpelijk dat je een net even wat luxere uitvoering wilt, bijvoorbeeld wanneer je de geurstokjes cadeau doet of wanneer deze als accessoires in de woonkamer staan. Speciaal voor deze gelegenheden bestaan er de luxe Rituals geurstokjes van de Private Collection. De geurstokjes van deze collectie zijn verkrijgbaar in andere exclusieve geuren dan die van de klassieke collectie. De verpakkingen zijn een echte lust voor het oog en kunnen je interieur letterlijk en figuurlijk een opfrisser geven. Ook voor deze luxe geurstokjes bestaan er navulverpakkingen.

Geurstokjes naar eigen wens samenstellen

Je kunt zelfs ook de geurstokjes personaliseren; prachtig voor in de woonkamer of als uniek cadeau. Je kunt zelf het uiterlijk van de fles samenstellen. Je kunt namelijk een eigen vorm en kleur van de flacon kiezen. De flesjes zijn verkrijgbaar in drie verschillende vormen en vier verschillende kleuren. Gevuld met je favoriete geur creëer je zo je eigen unieke geurstokjes set. Dankzij de grotere verpakking kun je wel 10 maanden van je unieke geurstokjes genieten.

Optimale geurbeleving in combinatie met andere producten

Kan je geen genoeg krijgen van je favoriete geur? De Rituals geurstokjes zijn ook goed te combineren met andere producten in dezelfde geur. Zo kun je kiezen voor geurkaarsen in dezelfde geur, die mee bijdragen aan de geurbeleving en de sfeer. Om je kamer extra te verfrissen kun je daarnaast ook een kamerspray of aroma diffuser gebruiken.

Shop je favoriete Rituals geurstokjes in de Rituals sale!

Je favoriete geurstokjes koop je voordelig in de Rituals sale. De beste Rituals geurstokjes aanbieding vind je via de website. Hier lees je up to date informatie over de nieuwste aanbiedingen van Rituals. Zo shop je de lekkerste geurstokjes voor een fijne prijs en kun jij voordelig van je favoriete geur genieten.