Rituals Deodorant Aanbieding

Met de Rituals deodorant zul je een energieboost en positiviteit ervaren, waardoor jij jouw dag niet slecht kan beginnen en niet slecht kan eindigen. En hoe fijn is het als je kan profiteren van een Rituals deodorant aanbieding? Tijdens de de sale ontvang je namelijk altijd een lekkere korting.
Rituals deodorant aanbieding _ Rituals Sale

Altijd fris met Rituals deodorant 

Begin je dag altijd goed met de Rituals deodorant. Je dag goed en fris beginnen is belangrijk. Een goed begin is immers het halve werk. De ochtend is namelijk een moment van de dag waarop je een heerlijk moment van rust ervaart. Het moment voordat de chaos weer begint. Het moment voordat je weer naar je werk gaat en moe weer thuiskomt. Door jouw dag goed te beginnen, zul je de dag met een beter gevoel doorkomen.

Verschil deodorant en anti-transpirant

Deodorant bestrijdt de bacteriën die vervelende lichaamsgeuren veroorzaken. Deodorant bevat geurverdrijvende stoffen die bacteriegroei tegengaan en soms het aantal bacteriën verminderen in jouw oksels. Anti-transpiranten gaan transpiratie tegen. In de meeste gevallen wordt transpiratie tegengegaan door aluminiumzouten. De aluminiumzouten verminderen het vrijkomen van zweet uit de zweetklieren.

De hoeveelheid zweet wordt verminderd door tijdelijke propjes te vormen. Deze tijdelijke propjes worden gevormd in het bovenste gedeelte van onze zweetporiën. Door beweging en ons natuurlijke huidvernieuwing proces worden deze tijdelijke propjes verwijderd. Anti-transpiranten voorkomen ook bacteriegroei en daardoor hebben anti-transpiranten een geurverdrijvend effect. Het voorkomen van bacteriegroei komt door de lagere pH-waarde en doordat de hoeveelheid vocht onder de oksels wordt verminderd.

Aanbrengen van de Rituals deodorant

Wanneer je een spuitbus gebruikt, dan wil je de spuitbus eerst goed schudden. Door de spuitbus goed te schudden, zorg je ervoor dat alle ingrediënten goed met elkaar mengen. Vervolgens dien je een bepaalde afstand te houden tussen je oksel en de spuitbus. Die afstand bedraagt zo’n 15 centimeter, wat ongeveer halverwege je oksel en elleboog is. Tot slot wil je kort maar krachtig spuiten met de Rituals deodorant. Het is namelijk niet nodig om zo lang te spuiten met de spuitbus totdat je een wolk van deodorant om je heen ziet.

Met een roller of een stick wil je zo’n 2 keer vegen onder je oksel. Dat is namelijk al genoeg om een heerlijke geur achter te laten.

The Ritual of Holi

The Ritual of Holi is net als Rituals Karma geïnspireerd door India. India kent al eeuwen een feest genaamd Holi, waarmee de start van de lente wordt gevierd met heel veel kleur. Daarnaast staat Holi ook symbool voor verzoening, gelijkheid en liefde. Oude emoties worden losgelaten door gekleurde poeders in de lucht te gooien en daarmee wordt een nieuwe start, diversiteit en verbondenheid uitbundig gevierd. Met The Ritual of Holi ervaar je het ultieme gevoel van witte lelie en roze grapefruit. Grapefruit staat bekend als de paradijsvrucht en heeft reinigende en verfrissende eigenschappen. De witte lelie geven een warme geurbeleving door de aromatische noten. Met deze Rituals deodorant zul je een energieboost ervaren.

The Ritual of Namasté 

The Ritual of Namasté dient als eerbetoon aan de natuur haar kracht. Neutraliseer geuren en blijf fris met deze Rituals deodorant. The Ritual of Namasté geeft je een frisse geur door zijn ingrediënten. De karitéboter beschermt tegen uitdroging, maakt jouw huid soepel en zacht en het stimuleert de genezende processen. De Indiase Roos staat symbool voor liefde en puurheid. De Indiase Roos haalt positieve gevoelens naar boven door de verfijnde en zoete aroma van de roos. Daarnaast heeft de aroma van de Indiase Roos ook rustgevende eigenschappen. Haal nu deze Rituals of Namasté aanbieding in huis tijdens deze sale en geniet van de positiviteit die het met zich mee zal brengen.

The Ritual of Jing

The Ritual of Jing is geïnspireerd door het Chinese concept van ‘Jing’, dat al eeuwen bestaat. Jing staat voor stilte, kalmte en rust. Met The Ritual of Jing deodorant ervaar jij zelf ook kalmte en rust. Perfect voor wanneer jij een drukke dag hebt en even een moment van rust nodig bent. The Ritual of Jing heeft een serene geur op basis van palo santo en lavendel. Eerst zal de Rituals deodorant naar citrus ruiken en vervolgens naar lavendel. Gun jezelf dus echt een rustmomentje met deze deodorant uit de The Ritual of Jing aanbieding en ontsnap aan alle chaos van de realiteit.

Een collectie voor mannen

Rituals staat niet alleen klaar voor de vrouwen, maar ook voor de mannen met de Homme Collectie. De Homme Collectie kalmeert de oksels en laat geen witte strepen achter op je kleding. De Homme Collectie wordt onder andere gemaakt van vitamine E en cederhout. Door de vitamine E krijg je een gezonde huid en het cederhout verfrist en stimuleert de geest. Het cederhout en de vitamine E geven de Rituals deodorant een warme, zachte en sensuele toon en beleef daarmee ook een aromatische en frisse geur. Geef jezelf 24 uur bescherming en houdt zweet tegen met de Homme Collectie, speciaal ontwikkeld voor de mannen.

Meestgestelde vragen:

Laat de Rituals deodorant gele vlekken achter in textiel?

Gele vlekken in textiel ontstaan door een interactie van talk, wasmiddel, huidvetten en andere ingrediënten die transpiratie tegengaan. Er zijn een aantal factoren die ook invloed kunnen hebben op de gele vlekken in je textiel. De hoeveelheid deodorant, de intensiteit van het wassen van je kleding en hoe vaak je deodorant op doet, kan ervoor zorgen dat je gele vlekken krijgt. Gelukkig zijn de gele vlekken in je textiel goed te voorkomen met de Rituals deodorant. Doe de deodorant op voordat je je gaat aankleden en laat het even opdrogen. Hierdoor hebben gele vlekken geen kans om te ontstaan.

Is er een klein formaat Rituals deodorant?

Met de Rituals deodorant ben je de hele dag door beschermd en kun je genieten van frisse oksels, zonder bang te zijn voor ongewenste geurtjes. Toch kun jij je tussendoor snel opfrissen als jij daar behoefte aan hebt met dank aan het miniformaat van Rituals. Met het miniformaat kun jij altijd en overal jouw favoriete Rituals deodorant meenemen en jezelf opfrissen. Haal jouw favoriete Rituals deodorant in miniformaat tijdens de Rituals sale en zorg ervoor dat je heerlijk blijft ruiken, terwijl je jezelf ook nog eens een energieboost krijgt en niet bang hoeft te zijn voor ongewenste geurtjes en transpiratie.