Rituals Body Mist aanbieding

De Rituals body mist laat je heerlijk fris ruiken, met dank aan de zoete en frisse geur. Perfect voor de zomer dus. Kies voor een geur in de aanbieding die bij jouw stemming past.
Rituals body mist aanbieding _ Rituals Sale

Lekker ruiken met Rituals Body mist uit de sale

Je favoriete douchegel langer op je lichaam hebben én op je kleding. Dat kan nu met de Rituals body mist. De body mist is afkomstig uit de Angelsaksische wereld. Met de Rituals body mist zul je overal en altijd lekker laten ruiken. De Rituals body mist is makkelijk mee te nemen in elke tas, dus perfect voor wanneer je een avondje uitgaat of om jezelf simpelweg even snel op te frissen.

Verschil tussen body mist en parfum

De Rituals body mist en parfum lijken veel op elkaar. Toch is er een verschil tussen Rituals body mist en parfum. De Rituals body mist bevat minder alcohol dan parfum en bevat ook meer water dan parfum. Doordat de Rituals body mist minder alcohol bevat, is de kans veel kleiner dat je irritaties veroorzaakt op jouw huid. Met parfum heb je namelijk een grotere kans op irritaties door de hoeveelheid alcohol. Daarnaast is de Rituals body mist ook goedkoper dan parfum. Al helemaal als je gebruikt maakt van onze Rituals body mist aanbieding. Je bespaart dus geld en huidirritatie dankzij onze Rituals body mist aanbieding.

Verschil tussen body mist en deodorant

Net zoals parfum kent deodorant ook wat verschillen van de body mist. Body mist is bedoeld om je lekker te laten ruiken, terwijl deodorant is bedoeld om nare geurtjes te voorkomen. Het laat je beide dus lekker ruiken, maar hebben wel een ander doel. Deodorant bestrijdt een lichaamsgeur op 2 manieren. Namelijk door het zweet en bacteriën die zich met elkaar vermengen en het verminderen van het aantal bacteriën die zich op jouw huid bevinden. Body mist is bedoeld om, naast parfum of deodorant, lekker fris te ruiken. Doe daarom altijd Rituals body mist op nadat je parfum of deodorant hebt opgedaan.

Laat de Rituals body mist langer ruiken

Rituals body mist is perfect wanneer je jezelf af en toe even snel wil opfrissen. Om langer te kunnen genieten van de frisse en zoete geur, wil je de Rituals body mist aanbrengen op een vette onderlaag. Daarnaast is het ook mogelijk om de Rituals body mist langer te laten ruiken door de body mist aan te brengen op warme delen van je lichaam. Verder kun je de Rituals body mist ook aanbrengen nadat je jezelf eerst hebt ingesmeerd met vaseline of dagcreme. Tot slot versterkt de zon de frisse en zoete geur ook. Sta dus heerlijk in het zonnetje met de Rituals body mist.

Laat je huis lekker ruiken 

De Rituals body mist is naast het opfrissen van jezelf ook perfect voor het opfrissen van je huis. Spray wat van de Rituals body mist op je kussens en dekens en ervaar een sensatie aan frisse geuren. Je kunt de Rituals body mist ook aanbrengen op je deken voordat je hem in de droger stopt. Door de warmte van de droger zal de frisse en zoete geur van de Rituals body mist in jouw deken trekken en kun je dagen genieten van de geur. Verder kun je de Rituals body mist ook sprayen op jouw gordijnen en de kleding in jouw kledingkast. Hierdoor ruikt jouw huis altijd lekker fris.

Waar de Rituals body mist het langst ruikt

Om echt optimaal te kunnen genieten van je Rituals body mist dien je de body mist op je blote huid aan te brengen. Op de puls punten om precies te zijn. Puls punten zijn de dunste en warmste plekken van je lichaam. Die puls punten activeren jouw Rituals body mist het best. De puls punten om je Rituals body mist goed te activeren, bevinden zich achter jouw oren, op je pols, in je nek, op je borst, in de binnenkant van je elleboog, je knieholte en je enkels. Er zijn dus meer dan genoeg plekken waar jij jouw Rituals body mist op kan aanbrengen.

Val sneller in slaap

Met de Rituals body mist kun je veel doen. Je kunt het immers gebruiken als lekker geurtje voor jezelf, maar je kunt het ook gebruiken als opfrismiddel voor het beddengoed. Ook kun je het gebruiken om sneller in slaap te komen. Rituals body mist werkt namelijk kalmerend. Wanneer je dus moeite hebt met slapen, is het mogelijk om de mist op je deken en op je kussen aan te brengen. Je valt dan in slaap met de geur van de Rituals body mist. Om nog sneller in slaap te kunnen vallen, zoek je een body mist uit die voor jou de meest kalmerende geur heeft.

Veelgestelde vragen:

Waar ruikt de body mist van The Ritual of Karma naar?

The Ritual of Karma is gebaseerd op het eeuwenoude Hindoestaanse geloof. Het Hindoeïsme gelooft in positiviteit en leven met de juiste intenties. Dat staat dus ook centraal bij The Ritual of Karma body mist. The Ritual of Karma is verfijnd met de bergamot en de lichte en zoete bloemengeur van de Witte Lotus. Door deze combinatie zul je zoet en citrusachtig ruiken. De geur is fris, bloemig en zoet. Daarnaast zul je ook een positieve energie ervaren met The Ritual of Karma body mist. Doe goed en goed zal jouw weg opkomen, terwijl je heerlijk zoet en citrusachtig ruikt met deze body mist.

Ruikt body mist overheersend?

De druppels die uit de body mist fles komen, verspreiden zich wanneer deze uit de verstuiver komen. Hierdoor verspreidt de geur zich en trekt het niet op één plek in. Daarnaast is Rituals body mist gebaseerd op water en niet op alcohol. Hierdoor is de geur ook minder overheersend. Verder vermengt de Rituals body mist zich niet met jouw parfum, wat betekent dat jouw parfum sterker zal blijven ruiken dan de body mist en de body mist meer als extraatje dient. Rituals body mist kan jouw outfit helemaal compleet maken met zijn subtiele geur.