Rituals Ayurveda Aanbieding

De Rituals Ayurveda lijn laat je lichaam en geest meenemen op een prachtige reis naar India. Met de Rituals Ayurveda wordt er gezocht naar een harmonie tussen het lichaam en de geest. Dit is een ritueel dat is ontwikkeld volgens de eeuwenoude wijsheid uit India. En je hebt nu de kans om deze producten in de aanbieding te kopen met een lekkere korting. Niet slecht toch?
Rituals Ayurveda aanbieding _ Rituals Sale

Rituals Ayurveda in de sale

Met de Rituals Ayurveda lijn kan je een eigen ceremonie houden waarvan het doel is om je lichaam en geest totaal te laten ontspannen. Bij deze ontspanning van de lichaam en geest ontstaat er een moment waarbij de aandacht alleen op jezelf is gericht en er een moment voor jezelf ontstaat. Ieder mens is verschillend en heeft dan ook een eigen ritueel wat leidt tot deze ontspanning.

Een eigen ceremonie met de Rituals Ayurveda lijn

Binnen de Rituals Ayurveda lijn valt bijvoorbeeld de bijzondere thee ceremonie. Dit is de Vata thee die ervoor zorgt dat er een verwarmend effect ontstaat voor de lichaam en geest. Het is heerlijk om hier iedere dag mee te beginnen. Je hebt hierdoor iedere ochtend even een moment voor jezelf, waardoor je een frisse start maakt aan de dag. Gun jezelf dit moment van ontspanning voordat je echt van start gaat met de Ayurveda producten uit de Rituals aanbieding.

De ingrediënten die te vinden zijn in de Rituals Ayurveda lijn

De Rituals Ayurveda aanbieding bestaat uit verschillende producten. De producten hebben als hoofdingrediënt de Indiase roos. Deze roos geeft de lekkere geur aan de producten van de Ayurveda lijn. De roos heeft een heerlijk zoet aroma en werkt vooral veel positieve gevoelens op. Doordat de Indiase roos je humeur een boost geeft, zorgt het gebruiken van de producten van deze lijn voor een geweldig begin van je dag. Naast de Indiase roos wordt er gebruik gemaakt van zoete amandelolie. De zoete amandelolie zorgt voor de heerlijke zoete geur aan de Rituals Ayurveda producten. Ook zorgt de zoete amandelolie ervoor dat de vochtbalans in de huid wordt gereguleerd.

Uit welke producten bestaat de Rituals Ayurveda aanbieding?

Binnen de Rituals Ayurveda aanbieding vallen verschillende producten. Deze producten worden allemaal gekenmerkt door de heerlijke geur van de Indiase roos gecombineerd met de zoete amandelolie. Een voordeel aan het gebruik van de zoete amandelolie is dat de vochtbalans in de huid wordt gereguleerd. Hierdoor is de zoete amandelolie een perfect ingrediënt om voor huidolie of massageolie. Deze producten zijn allebei verkrijgbaar in de Rituals Ayurveda lijn.

Het uitgebreid verzorgen van je huid met de Ayurvedische producten

Ook is er in de Rituals Ayurveda aanbieding een heerlijke Shower Gel te vinden. Deze Shower Gel reinigt je huid perfect en zorgt ervoor dat je huid een frisse uitstraling heeft. De Shower Gel is goed te gebruiken in combinatie met de Rituals Scrub. Wanneer je deze twee producten samen gebruikt kan je jouw huid een a twee keer per week uitgebreid verzorgen. Je reinigt eerst je huid met de Shower Gel. Daarna kan je de huid uitgebreid gaan scrubben. Het is het beste voor je huid dat je maximaal twee keer per week gebruik maakt van de Rituals Ayurveda Scrub. Door te scrubben verwijder je de dode huidcellen op je huid en wordt je huid als het ware weer vernieuwd.

Met het aanbrengen van de Shower Gel en het scrubben van je huid ontstaat er een momentje helemaal van jezelf. Binnen de collectie van Rituals is een speciale scrubhandschoen te vinden. Door te scrubben met deze handschoen wordt het scrubzout perfect over je lichaam verspreid. Na het verzorgen van je huid met de Rituals Ayurveda lijn, voel je jezelf helemaal verfrist en heb je een heerlijke gladde en stralende huid.

Het verzorgen van je huid met de Rituals Ayurveda lijn

Binnen de Rituals Ayurveda aanbieding zijn er ook voedende producten te vinden voor je huid. Deze producten kunnen goed gebruikt worden direct na het scrubben van je huid. Dit kan je doen met de speciale body crème van. Deze crème zorgt ervoor dat de huid wordt gevoed en dat de huid niet uitdroogt. Het aanbrengen van de crème kan op elk moment van de dag. Vooral na het uitgebreid scrubben van de huid kan het prettig zijn om een voedende crème aan te brengen.

Producten van de Rituals Ayurveda lijn voor in huis

De producten van de Rituals Ayurveda lijn zijn er niet alleen voor je lichaam maar kunnen ook worden gebruikt voor in huis. Zo zijn er bijvoorbeeld geurkaarsen of geurstokjes te vinden binnen de Rituals Ayurveda lijn. Deze producten zorgen ervoor dat de heerlijke geur van de Indiase roos en de zoete amandelolie op een subtiele wijze wordt verspreid door de gehele woning. Daarnaast is er ook de Rituals Ayurveda handzeep. Deze handzeep kan bijvoorbeeld worden gebruikt in de badkamer of het toilet.

Wanneer je graag een momentje voor jezelf wilt creëren met de Rituals Ayurveda lijn, dan kan dit extra voordelig door gebruik te maken van de Rituals sale website.

Meestgestelde vragen:

Welke producten vallen er onder de Rituals Ayurveda lijn?

De producten die vallen onder de Rituals Ayurveda lijn zijn onder andere de douchegel, verschillende soorten oliën en een organische thee. Daarnaast zijn er ook verschillende producten binnen de Rituals Ayurveda lijn te vinden die gericht zijn op de omgeving. Het gaat dan bijvoorbeeld over de geurzakjes, geurkaarsen, handzeep of geurstokjes.

Krijg ik korting op producten wanneer ik meerdere producten samen bestel?

Het is niet automatisch zo dat als je meerdere producten samen besteld, er een bepaalde volumekorting wordt gegeven op de producten. Wel zijn er pakketten waarbij meerdere producten van een bepaalde lijn, bijvoorbeeld de Rituals Ayurveda, samen worden verkocht. Deze pakketten zijn vaak goedkoper dan wanneer je de producten los aanschaft.

Waar kan ik de Rituals Ayurveda aanbiedingen kopen?

De Rituals aanbiedingen zijn op verschillende sites verkrijgbaar waardoor jouw producten extra voordelig verkrijgbaar zijn. Alle Rituals aanbiedingen die online verkrijgbaar zijn komen terecht op deze website te staan. Hierdoor zijn alle Rituals aanbiedingen eenvoudig te bestellen. Je kunt dus meteen je dag of avond inplannen om lekker te gaan ontspannen met de producten van Rituals.