Rituals Autoparfum aanbieding

Door gebruik te maken van de Rituals autoparfum wordt iedere autorit ook nog eens een echte geurbeleving. De Rituals autoparfum zal al jouw zintuigen prikkelen, terwijl het er mooi uitziet in de auto. De Rituals autoparfum komt namelijk met een prachtige houten houder, waardoor het dus een stijlvolle uitstraling geeft aan elke auto. 
Rituals autoparfum aanbieding _ Rituals Sale

Genieten van elke rit met Rituals autoparfum

Een plek waar mensen vaak te vinden zijn, is in hun auto. De auto brengt je immers overal waar je maar heen wilt. Je kunt met de auto op vakantie, naar je familie en vrienden en andere memorabele plekken. Een auto brengt ook mooie herinneringen met zich mee die je jarenlang zal koesteren. Door gebruik te maken van de Rituals autoparfum wordt iedere autorit ook nog eens een echte geurbeleving. De autoparfum die vindt tijdens de Rituals Sale zal al jouw zintuigen prikkelen, terwijl het er mooi uitziet in de auto. De Rituals autoparfum komt namelijk met een prachtige houten houder, waardoor het dus een stijlvolle uitstraling geeft aan elke auto. 

Rituals autoparfum als alternatief

Om de auto lekker te laten ruiken, maakt men soms gebruik van geurhangers. Deze geurhangers kunnen echter in de weg zitten en het zicht op de weg lichtelijk blokkeren, aangezien je de geurhanger ophangt aan de binnenspiegel van de auto. De Rituals autoparfum is een mooi alternatief voor de geurhanger. Met de Rituals autoparfum kun je namelijk jouw auto heerlijk laten ruiken met een geur naar jouw keuze én wordt jouw zicht op de weg niet geblokkeerd. Daarnaast is de geur van de Rituals autoparfum ook sterker dan de geur die van de geurhangers afkomt en gaat de geur langer mee in de auto.

Hervul jouw autoparfum houder 

Wanneer jouw autoparfum op begint te raken, hoef je geen compleet nieuw pakket aan te schaffen. Bij Rituals is het namelijk mogelijk om refills te kopen voor jouw autoparfum houder. Haal snel en gemakkelijk jouw refill tijdens onze Rituals sale en geniet weer optimaal van elk moment van de autorit. De refill van Rituals kun je gemakkelijk in jouw autoparfum houder klikken, net zoals de allereerste autoparfum die je in de houten houder hebt geplaatst. Het is ook mogelijk om een andere geur te halen dan de eerste keer, want elke geur van Rituals autoparfum past in de meegeleverde autoparfum houder.

The Ritual of Hammam

The Ritual of Hammam houdt in dat jouw lichaam van hoofd tot teen wordt gereinigd. Het is een van de oudste reinigingstradities, die Rituals centraal zet. Met dank aan de Eucalyptus en Rozemarijn zul jij je de hele dag energiek voelen. Eucalyptus is een aromatische boom en staat bekend om zijn frisse en prikkelende geur. Rozemarijn wordt gebruikt om opnieuw leven in iets te blazen en om de aromatische geur. Rozemarijn ondersteunt en kalmeert het herstellend vermogen van de huid. Met de Rituals autoparfum aanbieding kun jij jezelf en de auto laten reinigen en je elke dag energiek voelen. Perfect dus voor wanneer je terugkomt van een lange werkdag en moe bent.

The Ritual of Sakura 

Met de Hanami ceremonie in Japan wordt de schoonheid van de Sakura bloesem gevierd. De kersenbloesem staat namelijk symbool voor het feit dat schoonheid en het leven vluchtig zijn en je er dus van moet genieten zolang je er nog van kan genieten. Kersenbloesem wordt ook vaak omschreven als lente-sneeuw door Japanse dichters. Het staat symbool voor de wedergeboorte van puurheid en de natuur. Deze geur werkt ontspannend. Rijstmelk staat symbool voor geluk, vruchtbaarheid en overdaad. Met de overheerlijke geur aan kersenbloesem en rijstmelk brengt de Rituals autoparfum van The Ritual of Sakura lijn dat ook over en is elke autorit ontspannend.

The Ritual of Karma

The Ritual of Karma is geïnspireerd door het Hindoeïsme. Het Hindoeïsme vindt namelijk dat je vriendelijk moet zijn voor de wereld en zijn mensen en dat je dan met goede karma wordt beloond. The Ritual of Karma autoparfum is verrijkt met de heilige Lotus en witte thee. The Ritual of Karma zal jou een zomerse energie geven voor ziel, geest en lichaam. De heilige Lotus heeft een zoete geur en de witte thee wordt gemaakt van de Camellia Sinensis en zijn knoppen. Door deze combinatie zal jouw auto romig en zoet ruiken. Met de Rituals sale kun je deze heerlijke autoparfum voor een mooie prijs aanschaffen. 

The Ritual of Mehr

Het leven is een rit en daar hoor je van te genieten, net zoals je hoort te genieten van je autorit. Dat kan nu ook met de Rituals autoparfum ‘Life is a Journey’ van The Ritual of Mehr lijn. Life is a Journey kent een geur van cederhout en zoete sinaasappel. De geur kan wel 6 tot 8 weken meegaan. De geur van de zoete sinaasappel is bedoeld om je goede humeur en energie te stimuleren. De geur van cederhout is bedoeld om je meer energie te geven en jouw lichaam en geest een moment van rust te geven. Geluk en vrolijkheid brengen in het dagelijks leven staat centraal bij de collectie van The Ritual of Mehr in de aanbieding.

Meestgestelde vragen:

Hoe vaak moet ik de Rituals autoparfum sprayen?

Hoe vaak jij de Rituals autoparfum moet sprayen, is afhankelijk van jouw behoeften. Er wordt aangeraden om elke keer 2 à 3 keer te sprayen met de Rituals autoparfum. Je kunt het sprayen op de autostoelen en op de matten in de auto. Als de geur volgens jou niet sterk genoeg is of niet lang genoeg blijft hangen, dan kun je vaker dan 2 à 3 keer sprayen. Mocht de geur té sterk zijn voor jou, dan kun je 1 keer sprayen. Zo ruik je de heerlijke geur nog wel, maar minder intens. Hoe vaak je de Rituals autoparfum wilt of moet gebruiken, is compleet afhankelijk van jouw behoeften. 

Hoe sluit je de Rituals autoparfum aan?

Het aansluiten van de Rituals autoparfum is gemakkelijk te doen. Wanneer je de geur beschermende aluminium strip weghaalt aan de achterkant, dan begint de Rituals autoparfum al meteen met het verspreiden van de door jou gekozen geur. Het enige wat jij moet doen om de Rituals autoparfum aan te sluiten, is de autoparfum bevestigen aan de ventilator. Dit doe je door de pootjes aan de ventilatorschuiven van jouw auto te bevestigen. Door de Rituals autoparfum aan te sluiten aan de ventilator heb je altijd een lekker geurtje wanneer je de ventilator aanzet. Hierdoor ruikt jouw auto binnen enkele seconden weer overheerlijk en kun je weer een frisse rit tegemoet gaan.