Rituals shampoo aanbieding

In deze drukke wereld is het belangrijk om af en toe even een moment voor jezelf te nemen. Dit zorgt ervoor dat jouw geest en lichaam een positieve boost krijgen, waardoor je er weer tegenaan kan gaan en jouw lichaam in balans blijft.
Rituals shampoo aanbieding _ Rituals Sale

Blijf in balans met de Rituals shampoo producten

In deze drukke wereld is het belangrijk om af en toe even een moment voor jezelf te nemen. Dit zorgt ervoor dat jouw geest en lichaam een positieve boost krijgen, waardoor je er weer tegenaan kan gaan en jouw lichaam in balans blijft. Balans vinden kan moeilijk zijn, maar met dank aan de Rituals Shampoo ben je al goed op weg. Je geeft je geest en lichaam een boost, en zorgt er ondertussen voor dat je perfect haar hebt. 

Met de Rituals shampoo aanbieding kun je voor een mooie prijs even een moment voor jezelf nemen, balans vinden tussen je lichaam en geest én kun je jouw haar optimaal verzorgen.

Rituals shampoo voor gekleurd haar

Na het verven van je haar ben je speciale shampoo nodig. Wanneer je gewone shampoo gebruikt, kan je ervoor zorgen dat jouw gekleurde haar droger en kwetsbaarder wordt. Daarnaast vervaagt de kleur sneller. Met de Rituals shampoo van de lijn Rituals of Sakura verzorg jij jouw gekleurde haar. Deze Rituals shampoo reinigt jouw haar goed en ruikt naar rijstmelk en kersenbloesems, wat betekent dat jouw haar na het douchen fris is en naar bloemen zal ruiken. Met de conditioner kun je het perfecte haar creëren. Door de toegevoegde arganolie hydrateer jij jouw haar met de Rituals conditioner en krijg je mooi glanzend haar. 

Rituals shampoo voor gekruld haar

Krullend haar verzorgen kan moeilijk en duur worden. Met de Rituals shampoo zul je echter in een wereld belanden waar het verzorgen van krullend haar makkelijk en goedkoop is. Met de Rituals shampoo van de lijn The Ritual of Jing kun je heerlijk ontspannen in de douche, want deze lijn staat voor rust en stilte. Met de zoete en fruitige geur zal jouw krullend haar heerlijk ruiken. 

Deze Rituals shampoo is vrij van structuur, waardoor hij goed te gebruiken is voor mensen met voller en fijner haar. Na gebruik van deze Rituals shampoo zal jouw krullend haar zacht en licht aanvoelen, terwijl jouw haar zoet en fruitig ruikt. 

Aanbrengen van de Rituals shampoo

Voordat je de Rituals shampoo aanbrengt op je haar wil je er eerst voor zorgen dat je weinig shampoo op je handen doet. Een klein beetje Rituals shampoo kan je al heel ver brengen. Verdeel ten eerste wat Rituals shampoo op je palmen en masseer vervolgens je hoofdhuid. Daarna wil je de lengte van je haar gaan insmeren. Vervolgens kun je je haar gaan uitspoelen. 

Als jouw haar erg vettig is, dan kun je misschien baat hebben bij het 2 keer aanbrengen van de Rituals shampoo. Hierdoor kan jouw haar, met hulp van de Rituals shampoo, zijn luchtigheid en frisheid weer terugkrijgen. 

Aanvullende producten van Rituals

Met de Rituals shampoo kun je dus balans vinden tussen jouw lichaam en geest. Balans vinden hoeft niet alleen te gebeuren met de Rituals shampoo. Je kan nu ook met de aanvullende producten van Rituals jezelf echt een boost geven en balans vinden tussen jouw lichaam en geest. Maak gebruik van de bodylotion, handcrème, body scrub, parfum en hair & body mist van Rituals. Met deze aanvullende producten van Rituals ervaar je een sensatie aan heerlijke geuren, waardoor je de gehele dag door een echte boost zal ervaren. Geef jezelf dus een echte boost met de Rituals shampoo en de aanvullende producten die je in de Rituals sale kunt halen. 

Meestgestelde vragen

Is de Rituals shampoo volledig CG?

Ja, de shampoo van Rituals is volledig CG. Dat betekent dus dat de shampoo van Rituals geen parabenen, sulfaten, siliconen of schadelijke alcoholen bevat. Wanneer je deze ingrediënten wel gebruikt, droog jij je haar uit. Rituals houdt zich druk bezig met het verbeteren van zowel jouw welzijn als het welzijn van het milieu. Rituals streeft ernaar om de aarde zo lang mogelijk en zo goed mogelijk te houden. Er bestaat immers maar één aarde en daar dienen wij goed voor te zorgen. Dus terwijl jij een boost ervaart, ervaart de aarde ook een boost met dank aan de Rituals shampoo.

Hoe vaak moet je je haar wassen met de Rituals shampoo?

Vaak je haar wassen is schadelijk. Het advies is daarom ook om jouw haar 1 à 2 keer per week te wassen. Door je haar zo min mogelijk te wassen, krijgen de natuurlijke oliën op jouw hoofdhuid de kans om hun werk te doen. De mensen die fijn haar hebben, wassen hun haar relatief vaak. Dit doen zij, omdat het vuil en talg hun haar verzwaren. Hierdoor zal hun haar vettig en plat zijn. Voor mensen met fijn haar wordt het dus ook aangeraden om hun haar om de dag te wassen. Als je vaker dan 2 keer je haar wast in de week, dan wil je je haar gaan trainen voor 1 à 2 keer wassen in de week.

Is sulfaatvrije shampoo goed voor je haar?

Sulfaatvrije shampoo is beter voor jouw hoofdhuid en je haar. Je hoofdhuid wordt namelijk minder geïrriteerd wanneer er geen sulfaat in zit. Daarnaast wordt je haar ook minder droog. Verder maakt sulfaatvrije shampoo het makkelijker om jouw haar te wassen. De reinigende functie van sulfaat is meer dan de hoofdhuid aan kan hebben. Hierdoor wordt jouw haar eigenlijk veel te schoon. Daarnaast zorgt sulfaat ervoor dat de natuurlijke oliën ook gereinigd worden, wat niet de bedoeling is. Verder kan sulfaat ervoor zorgen dat jouw haargroei wordt verstoord. Sulfaatvrije shampoo is dus inderdaad goed voor jouw haar. 

Is Rituals shampoo vegan?

Ja, Rituals shampoo is vegan. Rituals doet zijn best om zo goed mogelijk voor de aarde te zorgen en daarom is Rituals al sinds het jaar 2000 vegan. Rituals wil ervoor zorgen dat het bedrijf zo min mogelijk zijn voetstappen achterlaat op de aarde. Rituals vindt het namelijk belangrijk om de mensen, de aarde en de dieren goed te verzorgen. Om die reden wordt er ook gebruik gemaakt van enthousiaste vrijwilligers die bereid zijn om de producten te testen voordat de producten verder worden geproduceerd. Hierdoor weet Rituals of de producten wel of niet bevallen en kunnen de dieren veilig verblijven in hun habitat.