Rituals pakket aanbieding

Wil je iemand verrassen met Rituals? Dan kies je natuurlijk voor het complete Rituals pakket. Bij die pakketten kan je namelijk kiezen uit verschillende geuren en dus een complete set met korting als cadeau geven.
Rituals pakket aanbieding _ Rituals Sale

De uitgebreidste Rituals pakketten met korting

Wil je iemand verrassen met Rituals? Dan kies je natuurlijk voor het complete Rituals pakket. Bij die pakketten kan je namelijk kiezen uit verschillende geuren en dus een complete set met korting als cadeau geven. In elke geschenkset kunnen verschillende producten zitten die meegegeven worden, maar je kan er bijvoorbeeld een doucheschuim in vinden, maar ook een showergel, een scrub of een shampoo. Maar zo kan je natuurlijk ook voor een ander product in vorm van een pakket geven.

Elk pakket heeft namelijk zijn eigen producten in het pakket zitten. De geschenksets kom je helaas niet zo vaak in de aanbieding tegen. Maar gelukkig houden wij de Rituals sale voor je in de gaten. Is er ergens ineens een aanbieding? Of staan jouw favoriete producten in de outlet? Dan brengen we je uiteraard als eerste op de hoogte. Zo wordt elke gift die je geeft weer betaalbaar. Dit maakt het geven van een Rituals cadeau toch leuker. Wie weet hebben wij net een aanbieding waar je naar op zoek bent!

Uit welke producten bestaat de Rituals pakket aanbieding?

De Rituals pakket aanbieding bestaat uit verschillende producten, maar ook uit de verschillende geuren die er zijn. Waarschijnlijk zul je een aantal producten al kennen, want Rituals laat altijd een vast aantal thema’s terugkomen. Ondanks de vaste aantal thema’s komt er minstens 1x per jaar ook een limited edition uit. En hoe leuk is het als je die wellicht met een leuke korting kan kopen. Vaak worden de nieuwe thema’s ook in een leuk Rituals pakket aangeboden. Naast eigenlijk alle standaard pakketten is het wellicht ook een optie om zelf een leuk pakket samen te stellen. Dit is zeker een optie als je niet kan kiezen uit een bepaalde thema. De pakketten van Rituals kunnen in verschillende kleuren en geuren gekocht worden. Op het moment heb je de geuren Sakura, Namaste, Hammam, Samurai, Dao, Happy Buddha en Ayurveda. En waar Samurai bijvoorbeeld een geur is voor de mannen is Happy Buddha er een voor de vrouwen. Zo zijn de geuren wel onderverdeeld onder de mannen en vrouwen.

De producten die gebruikt kunnen worden

In de Rituals pakketten zitten verschillende producten die gebruikt kunnen worden. Bij elke geur heeft het pakket namelijk een andere samenstelling van producten. Ondanks een wisselende samenstelling beschikken de meeste Rituals pakketten wel over een doucheschuim, een douchegel, een bodyscrub en een body lotion. Maar naast deze producten in de pakketten, heb je ook autogeurtjes, luchtjes, maar heb je ook gezichtsverzorgingsproducten. Dit zijn producten die niet in het pakket zitten, maar die wel naast het pakket nog beschikbaar zijn.

Het gebruik van de spullen in de Rituals pakket

Reinig je lichaam en huid al grondig terwijl je ondertussen al helemaal tot rust kom. Wil je een echte thuis spa creëren? Kies dan bijvoorbeeld voor The Ritual of Hammam, maar je kan uiteraard ook één van jouw andere favoriete kiezen. Maar door de antibacteriële werking bij the Ritual of Hammam van verse eucalyptus en de natuurlijke helende en verjongende kracht van rozemarijn, zorgen deze twee ingrediënten ervoor dat je je zintuigen weer helemaal aanwakkeren en dat bevordert ook nog eens de helderheid van je hoofd.

Allereerst begin je met het reinigen van je huid. Met de black soap waan je je direct in een echte hammam. Smeer je hele lichaam er dun mee in en spoel het daarna af onder de douche om je huid grondig te reinigen. Daarna is het de beurt aan het scrubben. Scrub namelijk alles van top tot teen en geef je huid een extra diepe reiniging met onze hot scrub. Breng deze scrub aan over de black soap, masseer het goed in en spoel het daarna af.

Daarna kan je voor een intensieve reiniging zorgen. Dit doe je door je huid met een dun laagje body mud te masseren. Dit doe je overigens op een vochtige huid. Laat het daarna twee minuten inwerken en spoel het daarna af.

Vervolgens heb je de mogelijkheid om je huid te masseren en te verfrissen, dit doe je door het gebruik van een foaming shower gel. Je doet dit om een kleine hoeveel aan te brengen in je hand en vervolgens zie je de gel veranderen in een hydraterende schuim. Maar vergeet niet om als laatste je huid te hydrateren. Het aanbrengen van een romige body crème helpt hierbij, omdat de crème snel wordt opgenomen in de huid.

Het resultaat dat je met de Rituals pakket kunt bereiken

Het leuke aan dit pakket is dat je er veel resultaat mee kan bereiken. Want vaak zit er in het pakket 4 of 5 producten, ligt er daarnaast wel weer aan welke grootte je van het pakket aanschaft. Maar met de bovenstaande routine zorg jij voor een goed verzorgd en verfrissende huid.

Meestgestelde vragen

Waar vind ik de beste Rituals aanbiedingen?

Op onze website vind je de meeste actuele Rituals aanbiedingen en acties die er zijn. We updaten namelijk constant zodat je altijd op de hoogte bent van speciale kortingen.

Waar kan ik het beste Rituals online bestellen?

Hierboven vind je een handige lijst van alle webshops waar je Rituals producten kan bestellen. Dit kan vaak direct en bij de meeste webshops geldt; vandaag nog besteld is morgen al in huis.

Worden de Rituals producten in de sale wel gratis verzonden?

Bij alle sale acties hierboven geldt dat de producten gratis worden verzonden. En je hebt ze vaak zelfs de volgende gelijk al in huis, wel zo makkelijk toch!?

Rituals waar te koop?

Kies je er toch liever voor om Rituals in een fysieke winkel te kopen, maar weet je niet waar je terecht moet? Bekijk dan ook onze site! Hierboven vind je namelijk ook een compleet overzicht van Rituals winkels.